top of page

KUNDER

Kunder

Forløbet af en fotografering
 • Fotografering
  Ved fotografering i studie, får du et værelse til omklædning, og der er badeværelse med stort spejl, hvor du kan sætte make-up m.m. Der er masser af p-pladser umiddelbart udenfor studiet.

  Ved fotografering på lokationer skal du være opmærksom på, du ikke kan være sikker på, at tilsvarende muligheder er tilstede - måske heller ikke mulighed for toiletbesøg.


  Du er velkommen til at tage din egen make-up artist (MUA) med.

  Hvis du ønsker det, kan du blive guided igennem fotograferingen lige fra eventuelle forberedelse som f.eks. valg af tøj, make-up til poseringer under fotograferingen.

 • Udvælgelse af dine billeder
  Efter fotograferingen modtager du en mail med brugernavn og password, som du skal bruge senere, så derfor er det en god ide at gemme mailen. I samme mail er der en vejledning i, hvordan du udvælger dine billeder.

 • Godkendelse af dine billeder
  Når PEVIBA Foto har modtaget dit valg af billeder, bliver billederne færdigredigeret, og du modtager efterfølgende en mail med vejledning i, hvordan du godkender billederne.

  Du modtager samtidig oplysninger vedrørende betaling. Betaling kan ske via bankoverførsel eller med Mobile Pay.

  Hvis du har ændringsønsker til billederne inden godkendelse, kontakter du PEVIBA Foto. Rettelserne bliver indarbejdet, og du modtager en ny mail om godkendelse af dine billeder.

   

 • Levering af dine billeder
  Når du har godkendt billederne og betaling er modtaget, vil du modtage en mail med vejledning i, hvordan du downloader dine digitale billeder.

  Hvis du har bestilt print vil du blive kontaktet af PEVIBA Foto, hvor vi aftaler levering af dit print.

Bemærk

Din private adgang til dine billeder bliver af sikkerhedsmæssige årsager fjernet 72 timer efter mail med Levering af dine billeder er afsendt.

Hvis du har mistet dine adgangsoplysninger, så kontakt da PEVIBA Foto for at få genetableret adgangen. Klik her for at komme til kontaktoplysninger.

bottom of page